Monday, February 28, 2022

Uppsats i nattens hetta

Uppsats i nattens hetta



Det får Virgil att koppla Endicott till Colberts mord. Han var också väldigt charmig i nattens hetta uppsats hade inga problem att vara manipulativ för att få vad han ville. Atticus har en enastående förmåga att ta ett steg tillbaka och observera sin verklighet. När han erbjuds Toms fall vet Atticus att han kommer att ta sig an det. Jag tror att undertexten är Good Essays. I början av denna berättelse tänkte Gillespie på Virgil som han skulle tänka på vilken annan neger som helst, men snart fick han reda på att han hade fel, Virgil var en mycket begåvad detektiv med massor av färdigheter.





Populära ämnen



Virgil Tibbs är en morddetektiv vid Pasadenas polisavdelning, i nattens hetta uppsats, och Bill Gillespie är polischefen för Wells County. I romanen visas de som två helt motsatta karaktärer vars personligheter skiljer sig nästan helt åt. Romanen skildrar också hur dessa två karaktärer interagerar med varandra på grund av dessa rasspänningar och i nattens hetta uppsats det är uppenbart. I början av romanen presenteras vi för Virgil Tibbs. Han visas som en rik, högutbildad och självsäker ung afroamerikan. Virgil Tibbs presenteras för oss som en huvudmisstänkt för mordet på Enrico Mantoli. Strax efter presenteras vi att Tibbs är officer och det är en chock för Gillespie.


Virgil Tibbs är en mycket välutbildad man, som är lugn och tålmodig med andra. Ett exempel på detta skulle vara när Gillespie är arg eller störd av Tibbs handlingar, han agerar väldigt lugnt och blir aldrig arg. Trots allt hat och ilska människor har mot honom fortsätter han fortfarande att agera i en civiliserad och väluppfostrad herrgård mot sina medarbetare och människorna omkring honom. Å andra sidan är Bill Gillespie en helt annan karaktär. Han är fysiskt större och äldre än Tibbs, är rasist och har flera humörproblem. Gillespie tror att Tibbs är mycket mer erfaren på jobbet än han är. Gillespie förstår att Tibbs vet vad han gör, men är inte glad över att Tibbs har blivit utvald att utreda fallet.


Problemet Gillespie har med Tibbs är att han är mer utbildad och har en högre inkomstkälla än han har. Detta är ett nyckelexempel på den ilska och ilska, Gillespie känner mot Tibbs. Rasliga kommentarer som dessa används ofta mot honom. Dessutom finns det många skillnader som tydligt skiljer dessa två från varandra. Gillespie är till exempel känd som den mindre utbildade, arga och rasistiska karaktären. Å andra sidan är Tibbs mycket mer utbildad, lugn och tålmodig, i nattens hetta uppsats, och icke-rasistisk. Men båda dessa karaktärer är poliser och förstår att de båda har ett fall att lösa. Även om det finns spänningar mellan de två, har de fortfarande några.


respekt för varandra. Från början börjar de som huvudperson och antagonist, men allt eftersom historien fortsätter och de skapar ett band med varandra. Så småningom, efter att allt är sagt och gjort, utvecklar Virgil Tibbs och Bill Gillespie respekt för varandra och rasspänningarna mellan de två slocknar. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Vetenskap Fysik Värme i värmen i nattens hetta uppsats natten. In the Heat of the Night 7 juli Hire verifierad författare. I The Heat of the Night Essay Exempel. Relaterade uppsatser.


I nattens hetta Värmen Värme och damm Hur man slår värmen Förbränningsvärme Värmeväxlare Värmeöverföring Känn värmen som hör till Värme och damm Värme och damm Analys Effekt av värme på vitamin C. Ett tidsbegränsat erbjudande! Spara tid på forskning och skrivande. Hämta mitt papper. Populära ämnen kön kändis familj av möss och män kost ledarskap barndom tonåren mobiltelefon hiphop.





utbildande rita uppsatser



Gillespie förstår att Tibbs vet vad han gör, men är inte glad över att Tibbs har blivit utvald att utreda fallet. Problemet Gillespie har med Tibbs är att han är mer utbildad och har en högre inkomstkälla än han har. Detta är ett nyckelexempel på den ilska och ilska, Gillespie känner mot Tibbs. Rasliga kommentarer som dessa används ofta mot honom. Dessutom finns det många skillnader som tydligt skiljer dessa två från varandra. Gillespie är till exempel känd som den mindre utbildade, arga och rasistiska karaktären. Å andra sidan är Tibbs mycket mer utbildad, lugn och tålmodig och icke-rasist. Men båda dessa karaktärer är poliser och förstår att de båda har ett fall att lösa.


Även om det finns spänningar mellan de två, har de fortfarande några. respekt för varandra. Från början börjar de som huvudperson och antagonist, men allt eftersom historien fortsätter och de skapar ett band med varandra. Så småningom, efter att allt är sagt och gjort, utvecklar Virgil Tibbs och Bill Gillespie respekt för varandra och rasspänningarna mellan de två slocknar. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis essäprover Vetenskap Fysik Värme i nattens hetta. In the Heat of the Night 7 juli Hire verifierad författare. I The Heat of the Night Essay Exempel. Colberts mord är anledningen till att Virgil har stannat i Mississippi eftersom hans polischef har bett honom att hjälpa till att utreda mordet med den lokala Mississippi-polisen. Virgil hittar många ledtrådar som potentiellt leder till att flera personer blir misstänkta men vi får veta att Ralph är mannen som mördade Colbert.


Han gjorde det av en slump. Ralph hade gått för att beröva Colbert pengarna som var nödvändiga för att Dolores skulle få en abort och i processen dödade han Colbert. Sam har tagit in Virgil för att träffa Gillespie, sheriffen. Han har gjort det utan att ifrågasätta honom alls, och efter att Gillespie har lagt ner ett ganska långt tal om att skydda sin stad får han veta att Virgil, liksom han själv, är en polis från Philadelphia. Sam har tagit in Virgil som misstänkt för mordet på Colbert bara för att han är en svart man i Mississippi. En redaktör kommer att granska bidraget och antingen publicera ditt bidrag eller ge feedback.


Frågor och svar-sektionen för In the Heat of the Night är en fantastisk resurs för att ställa frågor, hitta svar och diskutera romanen. i nattens hetta hur var slutet på filmen hoppfullt. I slutet av filmen gillar Gillespie faktiskt Tibbs. Gillespie i filmversionen har till och med bjudit hem Tibbs. Gillespie låter Tibbs vänta på sitt tåg i den vita delen. Han säger åt Tibbs att ta hand om sig. Jag tror att undertexten är Vad gör Virgil som först vinner Chief Gillespies respekt? Gillespies respekt intjänas som ett resultat av Tibbs professionalism och hårda arbete.


Jag tror att Tibbs vann chefens respekt när han slog ner fallet och levererade Enricos mördare.

No comments:

Post a Comment