Friday, January 28, 2022

Exempel på en argumentuppsats

Exempel på en argumentuppsats



När det gäller att skriva argumenterande uppsatser av hög kvalitet finns det några solida tips du behöver veta. Det involverar argument över stora och ibland djärva ämnen också. Jag vet att när jag läser från min e-läsare för länge börjar mina ögon kännas trötta och jag får ont i nacken. Titta på exemplet nedan för att förstå konceptet tydligare. Genom att inte ta hänsyn till variationer mellan regeringar, geografi och infrastruktur var programmet inte alls så framgångsrikt som det kunde ha varit. Målet exempel på en argumentuppsats vet att du är författaren, exempel på en argumentuppsats.





De mest populära ämnena för argumenterande uppsatser



Allmän utbildning. Behöver försvara din åsikt i en fråga? De kombinerar övertygande argument med faktabaserad forskning och, när de görs väl, kan de vara kraftfulla verktyg för att få någon att instämma i din åsikt. Efter att ha gett en översikt över denna typ av uppsatser ger vi tre argumenterande uppsatsexempel, exempel på en argumentuppsats. Efter varje uppsats förklarar vi på djupet hur uppsatsen var uppbyggd, vad som fungerade och var uppsatsen kunde förbättras. Vi avslutar med tips för att göra din egen argumenterande uppsats så stark som möjligt. Syftet är att övertala läsaren att hålla med om argumentet. Säg till exempel att du ville skriva en argumenterande uppsats som säger att Charleston, SC är ett bra resmål för familjer.


För att det ska vara en argumenterande uppsats måste du ha fakta och data som stödjer ditt argument, till exempel antalet barnvänliga attraktioner i Charleston, exempel på en argumentuppsats, specialerbjudanden du kan få med barn och undersökningar av människor som besökte Charleston som familj och njöt av det. Det första argumentet är helt baserat på känslor, medan det andra bygger på bevis som kan bevisas. Standardformatet med fem stycken är vanligt, men inte nödvändigt, för argumenterande uppsatser. Dessa uppsatser följer vanligtvis ett av två format: Toulmin-modellen eller Rogeriansk modell. Nedan finns tre exempel på argumenterande essäer, skrivna av yours truly i min exempel på en argumentuppsats dagar, samt analys av vad var och en gjorde bra och var den kunde förbättras. Förespråkare för denna idé säger att det kommer att spara lokala städer och städer pengar eftersom bibliotek är dyra att underhålla.


Det vore dock ett allvarligt misstag att exempel på en argumentuppsats bibliotek med surfplattor. För det första är digitala böcker och resurser förknippade med mindre lärande och fler problem än tryckta resurser. Att stirra för länge på en skärm har dessutom visat sig orsaka många hälsoproblem, inklusive dimsyn, yrsel, torra ögon, huvudvärk, exempel på en argumentuppsats, och ansträngda ögon, vid mycket högre tillfällen än att läsa tryckt. Människor som använder surfplattor och mobila enheter överdrivet har också en högre förekomst av allvarligare hälsoproblem som fibromyalgi, axel- och ryggsmärtor, karpaltunnelsyndrom och muskelansträngning.


Jag vet att när jag läser från min e-läsare för länge börjar mina ögon kännas trötta och jag får ont i nacken. Vi bör inte öka dessa problem genom att ge människor, särskilt ungdomar, fler skäl att titta på skärmar. För det andra är det otroligt trångsynt att anta att den enda tjänsten bibliotek erbjuder är bokutlåning. Bibliotek har en mängd fördelar, exempel på en argumentuppsats, och många är bara tillgängliga om biblioteket har en fysisk plats. Några av dessa fördelar inkluderar att agera som en tyst studieplats, ge människor ett sätt att samtala med sina grannar, hålla lektioner i en mängd olika ämnen, tillhandahålla jobb, svara på beskyddares frågor och hålla samhället uppkopplat. En stadsdel fann att, efter att ett lokalt bibliotek inrättat samhällsevenemang som lektider för småbarn och föräldrar, jobbmässor för tonåringar och mötesplatser för pensionärer, rapporterade över en tredjedel av invånarna att känna sig mer kopplade till sitt samhälle.


På samma sätt fann en Pew-undersökning gjord i att nästan två tredjedelar av amerikanska vuxna känner att det skulle ha stor inverkan på deras samhälle att stänga sitt lokala bibliotek. Även om det kan verka som en enkel lösning att ersätta bibliotek med surfplattor, skulle det uppmuntra människor att spendera ännu mer tid på att titta på digitala skärmar, trots de otaliga problem som omger dem, exempel på en argumentuppsats. Det skulle också stoppa tillgången till många av fördelarna med bibliotek som folk har kommit att lita på. På många områden är bibliotek en så viktig del av samhällsnätverket att de aldrig skulle kunna ersättas av ett enkelt objekt.


Författaren börjar med att ge en översikt över motargumentet, därefter dyker uppsatsen upp som första meningen i tredje stycket. Uppsatsen ägnar sedan resten av tidningen åt att demontera motargumentet och visa varför läsare ska tro på den andra sidan. Startade init hade ett mål att eliminera malaria i Afrika inom de närmaste tio åren. Baserat på tidigare framgångsrika program i Brasilien och USA, fokuserade programmet främst på vektorkontroll. Detta inkluderade bred distribution av klorokin och sprejning av stora mängder DDT. Mer än en miljard dollar spenderades på att försöka avskaffa malaria. Programmet led dock av många problem och WHO tvingades erkänna att programmet inte hade lyckats utrota malaria.


En av huvudorsakerna till att projektet misslyckades var att det fastställde enhetliga strategier och policyer. Genom att inte beakta variationer mellan regeringar, geografi och exempel på en argumentuppsats, programmet var inte alls lika framgångsrikt som exempel på en argumentuppsats kunde ha varit. De flesta afrikanska länder har inte resurserna att skicka allt sitt folk till läkare och få skott, och de har inte heller råd att rensa våtmarker eller andra malariabenägna områden. Dessutom har den utbredda användningen av klorokin skapat läkemedelsresistenta parasiter som nu plågar Afrika söder om Sahara.


Som ett resultat måste nyare, dyrare läkemedel användas för att förebygga och behandla malaria, vilket ytterligare driver upp kostnaderna för malariabehandling för en region som har dåligt råd med det. Istället för att utveckla planer för att behandla malaria efter att infektionen har uppkommit, bör programmen fokusera på att förhindra att infektion uppstår i första hand. Ett av de billigaste och mest effektiva sätten att förebygga malaria är att implementera insekticidbehandlade sängnät ITNs. Dessa nät ger en skyddande barriär runt den eller de som använder dem. Sängnät är också mycket effektiva eftersom de flesta myggbett sker medan personen sover, så sängnät skulle drastiskt kunna minska antalet överföringar under natten. Eftersom pengar är så knappa i Afrika söder om Sahara är den låga kostnaden en stor fördel och en viktig anledning till att programmet är så framgångsrikt.


Sängnät kostar ungefär 2 USD att tillverka, håller i flera år och kan skydda två vuxna. Studier har visat att för varje fler nät som används dör ett barn mindre i malaria. Att minska antalet människor som insjuknar i malaria skulle också minska fattigdomsnivåerna i Afrika avsevärt, och därmed förbättra andra aspekter av samhället som utbildningsnivåer och ekonomin. Vektorkontroll är effektivare än behandlingsstrategier eftersom det innebär att färre människor blir sjuka. När färre människor blir sjuka är den arbetande befolkningen starkare som helhet eftersom människor inte sätts arbetslösa från malaria och inte heller tar hand om sjuka släktingar.


Dessutom tillbringar en familj med medlemmar som har malaria ungefär en fjärdedel av sin inkomstbehandling, inklusive förlusten av arbete som de också måste ta itu med på grund av sjukdomen. En stark arbetande befolkning skapar en starkare ekonomi, vilket Afrika söder om Sahara är i desperat behov av. Denna uppsats börjar med en introduktion, som avslutas med tesen att malariautrotningsplaner i Afrika söder om Sahara bör fokusera på förebyggande snarare än behandling. Den första delen av uppsatsen beskriver varför motargumentet behandling snarare än förebyggande inte är lika effektivt, och den andra delen av uppsatsen fokuserar på varför förebyggande av malaria är den bästa vägen att ta.


Det finns många sätt som betalningar kan fungera på. De kan vara i form av en frimarknadsstrategi, där idrottare kan tjäna vad marknaden än är villig att betala dem, det kan vara en fast summa pengar per idrottare, eller studentidrottare kan tjäna inkomster från rekommendationer, autografer, och kontroll över deras likhet, liknande sättet toppolympier tjänar pengar på. Förespråkare för idén anser att eftersom collegeidrottare är de som tränar, deltar i spel och tar in publik, borde de få någon form av kompensation för sitt arbete.


Anhängare av denna idé pekar på Zion Williamson, Duke basketsuperstjärna, som under sitt första år ådrog sig en allvarlig knäskada. Williamson verkar ha kommit överens med dem och förklarade att han var berättigad till NCAA-utkastet senare samma år. Om han fick betalt, kan han ha stannat hos Duke längre. Betalande idrottare kan också stoppa rekryteringsskandalerna som har plågat NCAA. I NCAA fråntog University of Louisvilles herrbasketlag dess nationella mästerskapstitel eftersom det upptäcktes att tränare använde sexarbetare för att locka rekryter att gå med i laget. Det har förekommit dussintals andra rekryteringsskandaler där collegeidrottare och rekryter har blivit mutade med allt från att få sina betyg ändrade, till att få gratis bilar, till att bli mutade.


Genom att betala college-idrottare och lägga ut deras löner i det fria, kan NCAA få slut på de olagliga och underliggande sätt som vissa skolor och tränare försöker locka idrottare att gå med i. Människor som argumenterar mot tanken på att betala collegeidrottare tror att praktiken kan vara katastrofal för collegeidrotter. Det kan också förstöra det snäva kamratskapet för många collegelag om spelare blir avundsjuka på att vissa lagkamrater tjänar mer pengar än de är. De hävdar också att betalande collegeidrottare faktiskt betyder att bara en liten bråkdel skulle tjäna betydande pengar. Av division I-idrottsavdelningarna tjänar färre än ett dussin några pengar. De som är emot betalande collegeidrottare tror också att idrottarna redan får tillräckligt med förmåner. Inga andra studenter får i närheten av så mycket från sina skolor.


Människor på denna sida påpekar också att även om NCAA tar in en enorm summa pengar varje år, är det fortfarande en ideell organisation. Att ta bort en betydande del av dessa intäkter skulle skada mindre program som är beroende av de pengarna för att fortsätta köra. Collegeidrottare spenderar en betydande mängd tid och energi på att spela för sin skola, men de kompenseras för det av de stipendier och förmåner de får, exempel på en argumentuppsats. Att lägga till en lön till det skulle resultera i ett högskoleidrottssystem där endast en liten handfull idrottare som sannolikt blir miljonärer i de professionella ligorna betalas av en handfull skolor som går in i anbudskrig för att rekrytera dem, medan majoriteten av studenternas friidrott och högskoleidrottsprogram lider eller till och med stängs av på grund av brist på pengar.


Att fortsätta erbjuda den nuvarande förmånsnivån till studentidrottare gör det möjligt för så många människor att dra nytta av och njuta av högskoleidrotter som möjligt. Denna argumenterande uppsats följer den Rogerianska modellen. Se alltid till att ditt examensarbete är lätt att hitta. Innan du börjar skriva din uppsats, undersök vad den andra sidan tror och vad deras starkaste sidor är, exempel på en argumentuppsats. För varje poäng du gör, se till att du har fakta som stödjer det. Några exempel är tidigare studier gjorda på ämnet, undersökningar av stora exempel på en argumentuppsats av människor, datapunkter etc. Det bör finnas många siffror i din argumenterande uppsats som stödjer din sida av argumentet. Detta kommer att göra din uppsats mycket starkare jämfört med att bara lita på dina egna åsikter för att stödja ditt argument.


Argumenterande essäer är övertygande essäer som använder fakta och bevis för att stödja sin sida av argumentet. Exempel på en argumentuppsats argumenterande essäer följer antingen Toulmin-modellen eller Rogerianska modellen. Genom att läsa bra argumenterande uppsatsexempel kan du lära dig hur du utvecklar din uppsats och ge tillräckligt med stöd för att få läsarna att hålla med om din åsikt. När du skriver din uppsats, kom ihåg att alltid göra din avhandling tydlig, exempel på en argumentuppsats där den andra sidan är svag, och backa upp din åsikt med data och bevis. Gör du exempel på en argumentuppsats att skriva en argumenterande uppsats också? Kolla in vår guide om de bästa argumenterande essäämnena för idéer!


Du kommer förmodligen också behöva skriva research exempel på en argumentuppsats för skolan. Vi har täckt dig med potentiella ämnen för forskningsartiklar. Exempel på en argumentuppsats college antagningsuppsats kan bli en av de viktigaste uppsatserna du skriver. Följ vår steg-för-steg-guide för att skriva ett personligt uttalande för att få en uppsats som kommer att imponera på högskolor. Christine tog examen från Michigan State University med examen i miljöbiologi och geografi och tog sin masterexamen från Duke University. I gymnasiet fick hon poäng i den 99:e percentilen på SAT och utsågs till National Merit Finalist.


Hon har undervisat i engelska och biologi i flera länder. Vårt nya student- och föräldraforum, på ExpertHub. kan du interagera med dina kamrater och PrepScholar-personalen. Se hur andra elever och föräldrar navigerar i gymnasiet, högskolan och antagningsprocessen. Fråga frågor; få svar.





en pinsam ögonblicksuppsats



En uppsats med fem stycken är i grunden en formateringsstil för att skriva uppsatser. Den har följande fem delar:. I inledningen introducerar författaren ämnet och ger en blick på den insamlade informationen för att stödja huvudargumentet. I första stycket diskuteras den första och viktigaste punkten i samband med argumentationen. Den börjar med en ämnesmening och har alla faktauppgifter för att göra argumentet övertygande. Andra stycket nämner den näst viktigaste delen av argumentet. En ämnesmening används för att starta dessa stycken. Det ger idén om punkten som kommer att diskuteras i följande stycke. I tredje stycket diskuteras alla de olika punkterna. Den använder också en övergångsmening i slutet för att visa en relation till slutsatsen.


Slutsatsen av en uppsats med fem stycken upprepar alla huvudelementen i en argumenterande uppsats. Den upprepar också avhandlingens uttalande med ett mer övertygande ordval. Elever i årskurs 6 är vid en punkt där de lär sig nya saker varje dag. Att skriva en argumenterande uppsats är en intressant aktivitet för dem eftersom de tycker om att övertyga människor om deras åsikter. Argumenterande essäer skrivna på sådana nivåer är mycket enkla men väl övertygande. Följande exempel ger dig mer detaljer om hur en elev i 6:e klass ska skriva en argumenterande uppsats.


Det är inte så stor skillnad mellan en 6:e klass och en 7:e klass elev. Båda förbättrar sina skrivande och akademiska färdigheter. För en argumenterande uppsats finns det ingen specifik gräns för antalet ord. Det behöver bara övertyga läsarna och förmedla författarens kunskap till den avsedda publiken. Den kan vara kort eller detaljerad. Det skulle anses giltigt så långt det har ett argument inblandat. Immigration är ett hett ämne under mycket lång tid nu. Folk har olika åsikter om denna fråga. Om det finns mer än en åsikt kan en argumenterande uppsats skrivas om det ämnet. Följande är exempel på argumenterande essäer om immigration. Att skriva uppsatser är vanligtvis en tröttsam och tidskrävande uppgift att göra.


Eleverna har redan ett gäng uppgifter för andra ämnen att slutföra. I den här situationen är det bästa valet att be om hjälp från professionella författare. På CollegeEssay. org , vi har ett omfattande team av mycket skickliga essäförfattare. Vi kan hjälpa dig att skriva den bästa högskoleuppsatsen, inklusive argumenterande, beskrivande, övertygande uppsatser, etc. Du behöver bara göra en beställning så tar vi hand om din uppsats från grunden. Kontakta vår kundtjänst så svarar vi på alla dina frågor och frågor på nolltid. Papper förfaller? Det är vårt jobb! Läs mer. Endast begränsad tid!


Bästa argumenterande essäexempel för din hjälp Hem » Blogg »Bästa argumenterande essäexempel för din hjälp. Snabblänkar Bra argumenterande uppsatsexempel Hur man startar en argumenterande uppsats Exempel på argumenterande uppsats Exempel för universitetsargumentativ uppsats Exempel för högskoleargumentativ uppsats Exempel på argumenterande uppsats för gymnasiet Exempel på argumenterande uppsats för gymnasiet Exempel på argumenterande uppsats för O Nivå 5 Paragraf Argumentativ uppsatsexempel Argumentativ uppsatsexempel för 6th Grade Argumentative Essay Exempel för 7th Grade Short Argumentative Essay Exempel Immigration Argumentative Essay Exempel.


En ultimat essäskrivande guide för studenter. Om oss "CollegeEssay" är det 1 rankade onlinehemmet för fantastiskt akademiskt skrivande, uppsatser, forskningsartiklar och examensarbeten. Varför oss? Kort deadline service. alla större betalkort. skriva min uppsats uppsatsskrivande tjänst uppsatsförfattare. Har du redan ett konto? Att stirra för länge på en skärm har dessutom visat sig orsaka många hälsoproblem, inklusive dimsyn, yrsel, torra ögon, huvudvärk och ansträngda ögon, vid mycket högre tillfällen än att läsa utskrifter.


Människor som använder surfplattor och mobila enheter överdrivet har också en högre förekomst av allvarligare hälsoproblem som fibromyalgi, axel- och ryggsmärtor, karpaltunnelsyndrom och muskelansträngning. Jag vet att när jag läser från min e-läsare för länge börjar mina ögon kännas trötta och jag får ont i nacken. Vi bör inte öka dessa problem genom att ge människor, särskilt ungdomar, fler skäl att titta på skärmar. För det andra är det otroligt trångsynt att anta att den enda tjänsten bibliotek erbjuder är bokutlåning. Bibliotek har en mängd fördelar, och många är bara tillgängliga om biblioteket har en fysisk plats. Några av dessa fördelar inkluderar att agera som en tyst studieplats, ge människor ett sätt att samtala med sina grannar, hålla lektioner i en mängd olika ämnen, tillhandahålla jobb, svara på beskyddares frågor och hålla samhället uppkopplat.


En stadsdel fann att, efter att ett lokalt bibliotek inrättat samhällsevenemang som lektider för småbarn och föräldrar, jobbmässor för tonåringar och mötesplatser för pensionärer, rapporterade över en tredjedel av invånarna att känna sig mer kopplade till sitt samhälle. På samma sätt fann en Pew-undersökning gjord i att nästan två tredjedelar av amerikanska vuxna känner att det skulle ha stor inverkan på deras samhälle att stänga sitt lokala bibliotek. Även om det kan verka som en enkel lösning att ersätta bibliotek med surfplattor, skulle det uppmuntra människor att spendera ännu mer tid på att titta på digitala skärmar, trots de otaliga problem som omger dem. Det skulle också stoppa tillgången till många av fördelarna med bibliotek som folk har kommit att lita på.


På många områden är bibliotek en så viktig del av samhällsnätverket att de aldrig skulle kunna ersättas av ett enkelt objekt. Författaren börjar med att ge en översikt över motargumentet, därefter dyker uppsatsen upp som första meningen i tredje stycket. Uppsatsen ägnar sedan resten av tidningen åt att demontera motargumentet och visa varför läsare ska tro på den andra sidan. Började i , det hade ett mål att eliminera malaria i Afrika inom de nästa tio åren. Baserat på tidigare framgångsrika program i Brasilien och USA, fokuserade programmet främst på vektorkontroll.


Detta inkluderade bred distribution av klorokin och sprejning av stora mängder DDT. Mer än en miljard dollar spenderades på att försöka avskaffa malaria. Programmet led dock av många problem och i , WHO tvingades erkänna att programmet inte hade lyckats utrota malaria. En av huvudorsakerna till att projektet misslyckades var att det fastställde enhetliga strategier och policyer. Genom att inte ta hänsyn till variationer mellan regeringar, geografi och infrastruktur var programmet inte alls så framgångsrikt som det kunde ha varit. De flesta afrikanska länder har inte resurserna att skicka allt sitt folk till läkare och få skott, och de har inte heller råd att rensa våtmarker eller andra malariabenägna områden. Dessutom har den utbredda användningen av klorokin skapat läkemedelsresistenta parasiter som nu plågar Afrika söder om Sahara.


Som ett resultat måste nyare, dyrare läkemedel användas för att förebygga och behandla malaria, vilket ytterligare driver upp kostnaderna för malariabehandling för en region som har dåligt råd med det. Istället för att utveckla planer för att behandla malaria efter att infektionen har uppkommit, bör programmen fokusera på att förhindra att infektion uppstår i första hand. Ett av de billigaste och mest effektiva sätten att förebygga malaria är att implementera insekticidbehandlade sängnät ITNs. Dessa nät ger en skyddande barriär runt den eller de som använder dem. Sängnät är också mycket effektiva eftersom de flesta myggbett sker medan personen sover, så sängnät skulle drastiskt kunna minska antalet överföringar under natten.


Eftersom pengar är så knappa i Afrika söder om Sahara är den låga kostnaden en stor fördel och en viktig anledning till att programmet är så framgångsrikt. Sängnät kostar ungefär 2 USD att tillverka, håller i flera år och kan skydda två vuxna. Studier har visat att för varje fler nät som används dör ett barn mindre i malaria. Att minska antalet människor som insjuknar i malaria skulle också minska fattigdomsnivåerna i Afrika avsevärt, och därmed förbättra andra aspekter av samhället som utbildningsnivåer och ekonomin. Vektorkontroll är effektivare än behandlingsstrategier eftersom det innebär att färre människor blir sjuka.


När färre människor blir sjuka är den arbetande befolkningen starkare som helhet eftersom människor inte sätts arbetslösa från malaria och inte heller tar hand om sjuka släktingar. Dessutom tillbringar en familj med medlemmar som har malaria ungefär en fjärdedel av sin inkomstbehandling, inklusive förlusten av arbete som de också måste ta itu med på grund av sjukdomen. En stark arbetande befolkning skapar en starkare ekonomi, vilket Afrika söder om Sahara är i desperat behov av. Denna uppsats börjar med en introduktion, som avslutas med tesen att malariautrotningsplaner i Afrika söder om Sahara bör fokusera på förebyggande snarare än behandling.


Den första delen av uppsatsen beskriver varför motargumentet behandling snarare än förebyggande inte är lika effektivt, och den andra delen av uppsatsen fokuserar på varför förebyggande av malaria är den bästa vägen att ta. Det finns många sätt som betalningar kan fungera på. De kan vara i form av en frimarknadsstrategi, där idrottare kan tjäna vad marknaden än är villig att betala dem, det kan vara en fast summa pengar per idrottare, eller studentidrottare kan tjäna inkomster från rekommendationer, autografer, och kontroll över deras likhet, liknande sättet toppolympier tjänar pengar på. Förespråkare för idén anser att eftersom collegeidrottare är de som tränar, deltar i spel och tar in publik, borde de få någon form av kompensation för sitt arbete.


Anhängare av denna idé pekar på Zion Williamson, Duke basketsuperstjärna, som under sitt första år ådrog sig en allvarlig knäskada. Williamson verkar ha kommit överens med dem och förklarade att han var berättigad till NCAA-utkastet senare samma år. Om han fick betalt, kan han ha stannat hos Duke längre. Betalande idrottare kan också stoppa rekryteringsskandalerna som har plågat NCAA. I NCAA fråntog University of Louisvilles herrbasketlag dess nationella mästerskapstitel eftersom det upptäcktes att tränare använde sexarbetare för att locka rekryter att gå med i laget.


Det har förekommit dussintals andra rekryteringsskandaler där collegeidrottare och rekryter har blivit mutade med allt från att få sina betyg ändrade, till att få gratis bilar, till att bli mutade. Genom att betala college-idrottare och lägga ut deras löner i det fria, kan NCAA få slut på de olagliga och underliggande sätt som vissa skolor och tränare försöker locka idrottare att gå med i. Människor som argumenterar mot tanken på att betala collegeidrottare tror att praktiken kan vara katastrofal för collegeidrotter. Det kan också förstöra det snäva kamratskapet för många collegelag om spelare blir avundsjuka på att vissa lagkamrater tjänar mer pengar än de är.


De hävdar också att betalande collegeidrottare faktiskt betyder att bara en liten bråkdel skulle tjäna betydande pengar. Av division I-idrottsavdelningarna tjänar färre än ett dussin några pengar. De som är emot betalande collegeidrottare tror också att idrottarna redan får tillräckligt med förmåner. Inga andra studenter får i närheten av så mycket från sina skolor. Människor på denna sida påpekar också att även om NCAA tar in en enorm summa pengar varje år, är det fortfarande en ideell organisation. Att ta bort en betydande del av dessa intäkter skulle skada mindre program som är beroende av de pengarna för att fortsätta köra.


Collegeidrottare spenderar en betydande mängd tid och energi på att spela för sin skola, men de kompenseras för det av de stipendier och förmåner de får. Att lägga till en lön till det skulle resultera i ett högskoleidrottssystem där endast en liten handfull idrottare som sannolikt blir miljonärer i de professionella ligorna betalas av en handfull skolor som går in i anbudskrig för att rekrytera dem, medan majoriteten av studenternas friidrott och högskoleidrottsprogram lider eller till och med stängs av på grund av brist på pengar. Att fortsätta erbjuda den nuvarande förmånsnivån till studentidrottare gör det möjligt för så många människor att dra nytta av och njuta av högskoleidrotter som möjligt. Denna argumenterande uppsats följer den Rogerianska modellen. Se alltid till att ditt examensarbete är lätt att hitta.


Innan du börjar skriva din uppsats, undersök vad den andra sidan tror och vad deras starkaste sidor är. För varje poäng du gör, se till att du har fakta som stödjer det. Några exempel är tidigare studier gjorda på ämnet, undersökningar av stora grupper av människor, datapunkter, etc. Det bör finnas många siffror i din argumenterande uppsats som stödjer din sida av argumentet. Detta kommer att göra din uppsats mycket starkare jämfört med att bara lita på dina egna åsikter för att stödja ditt argument. Argumenterande essäer är övertygande essäer som använder fakta och bevis för att stödja sin sida av argumentet. De flesta argumenterande essäer följer antingen Toulmin-modellen eller Rogerianska modellen. Genom att läsa bra argumenterande uppsatsexempel kan du lära dig hur du utvecklar din uppsats och ge tillräckligt med stöd för att få läsarna att hålla med om din åsikt.


När du skriver din uppsats, kom ihåg att alltid göra din avhandling tydlig, visa var den andra sidan är svag och backa upp din åsikt med data och bevis. Behöver du skriva en argumenterande uppsats också? Kolla in vår guide om de bästa argumenterande essäämnena för idéer!

No comments:

Post a Comment