Thursday, February 10, 2022

Uppsats för vapenkontroll för och nackdelar

Uppsats för vapenkontroll för och nackdelar



Varför skulle de göra det? Argumentuppsats om vapenkontroll Uppsats för vapenkontroll för och nackdelar kontroll har blivit ett mycket stort problem med människor i USA, med alla resonemang om varför regeringen sätter hårdare lagar på vapen. När man undersöker vem som skulle stoppa dessa människor, är en annan person med en pistol svaret. Gun controls historia går tillbaka till när den andra ändringen av konstitutionen ratificerades. Om vapen tas bort är det bara de goda människorna som inte har dem. Människor är lättare att kontrollera när de är avväpnade, vapenkontroll handlar inte om vapnet, utan om kontroll.





Låt inte plagiat förstöra ditt betyg



För närvarande har den amerikanska konstitutionen inga lagar som begränsar vapenäganderätten. Det finns dock två motsatta sidor av diskussionen om huruvida regeringen bör skapa sådana lagar Wuest, Å andra sidan hävdar motståndare till vapen att USA:s förfäder i deras skapande av det andra tillägget gav alla amerikaner exklusiva rättigheter att äga en pistol. Vapenkontrollmotståndarna och förespråkarna anger olika skäl och motiveringar för sina åsikter och perspektiv. Dessa synpunkter har använts som grund för antagandet och ändringarna av lagar om vapenkontroll. Enligt ProCon. eller det finns ungefär, vapen i USA. Detta är för närvarande det högsta antalet i något land.


Det höga antalet amerikaner med vapen beror delvis på den revolutionära historia som landet har vapenkontroll för- och nackdelar essä genom en kultur till stöd för reglerad milis, Free State och självskydd, vapenkontroll för- och nackdelar essä. Angående detta är det andra tillägget en del av den amerikanska konstitutionen som beskriver friheterna att äga en. FN i USA. Denna statistik speglar en nästan neutral syn, vapenkontroll för- och nackdelar essä. Denna statistik visar ett massivt stöd för vapeninnehav. Vissa faktorer har tillskrivits amerikanernas förändrade perspektiv på frågan om vapenägande.


Det finns politiska, sociala och politiska faktorer som kan tillskrivas denna trendförändring. Sociala faktorer inkluderar förändringar i nivåer av brottslighet, demografi och levnadsstandard för amerikaner. Å andra sidan inkluderar politiska influenser politik vapenkontroll för- och nackdelar essä utövandet av personlig plikt för alla amerikaner enligt nuvarande Uppsats för vapenkontroll för och nackdelar eller lokala myndigheter. Diagram som jämför antalet medborgare som stöder vapenkontroll och de som är emot det. Med tillstånd av Pew Research Center Kostnaden för statliga och federala regeringar har också varit en påverkande faktor i frågan om vapenkontroll. Motståndare till vapenkontroll hävdar att flytten är ett slösaktigt beslut som redan har kostat nationen mer än tillräckligt med resurser.


orgregeringen har spenderat detta nyttiga belopp genom projekt som Brady CentreCoalition to Stop. Dessa projekt ägnade dessa resurser åt att skapa medvetenhet och kampanjer för övergången till kontroll av vapenägande. Motståndare till vapenkontroll hävdar att kontroll av vapeninnehav inte är en praktisk lösning på brott och vapenrelaterat våld. Istället hävdar denna grupp att polisen har i uppdrag att minska brottsligheten Lott, motståndarna till vapenkontroll förknippar också vapenbrott med svag ägarpolicy, vilket innebär att den nuvarande lagen inte säkerställer att endast de kvalificerade individerna får befogenhet att äga en pistol. På grund av denna svaga och dåligt samordnade vapentillstånd fortsätter fler kriminella att äga fler vapen.


Därför skulle en begränsning av vapenäganderätten inte vara en fungerande lösning och därför finns det inget behov av att kontrollera vapenägandet Wuest, förespråkare för vapenkontroll består huvudsakligen av mänskliga aktivister, icke-statliga organisationer och religiösa grupper. Enligt denna grupp var idén som skaparna av det andra tillägget hade inte full äganderätt utan snarare kontrollerade friheter. Därför skapade dessa tidiga lagstiftare ett land där folket hade lika rättigheter, och de hade ansvaret för att skydda landet och deras egendom från både lokala och utländska fiender. Förespråkare för vapenkontroll hävdar att amerikanska brottsbekämpare misstolkade vapenägandefriheten så att alla människor hade oåterkalleliga exklusiva rättigheter i frågan om vapenägande.


Därför hävdar förespråkarna att den amerikanska konstitutionen skyddar vapenkontroll för- och nackdelar essä vapenägare. Andra förespråkare av vapenkontroll argumenterar om effekten av flytten för att minska risken för samhället, särskilt hushållen med vapen. Center for Disease Control CDC genomförde en sådan kampanj där det främjade en förändring av vapenäganderätten eftersom de ökade risken i hemmet. Enligt dessa studieresultat var det mer sannolikt att hushållen som hade vapen hade minst en medlem med ett vapenrelaterat brottsregister. Juridiska uppmaningar för att skapa vapenkontrolllagar har tidigare anstiftats av stigande brottslighet eller vapenrelaterade dödsfall.


En av de mest betydelsefulla. Hemsida Sociala frågor Mänskliga rättigheter Vapenkontroll Vapenkontroll För- och nackdelar. Endast tillgängligt på StudyHippo. GunGun ControlAndra tillägget. Sidor: 4 ord Publicerad: 30 december, Visa hela provet Ladda ner prov. Förhandsgranskning av text. Innehåll Inledning Slutsats Referenser. Se hela provet Gå med i StudyHippo för att se hela uppsatsen, vapenkontroll för- och nackdelar essä. Relaterade uppdrag. Populära essäämnen. Få idéer nu.





uppsats om plastikkirurgi



Denna statistik speglar en nästan neutral syn. Denna statistik visar ett massivt stöd för vapeninnehav. Vissa faktorer har tillskrivits amerikanernas förändrade perspektiv på frågan om vapenägande. Det finns politiska, sociala och politiska faktorer som kan tillskrivas denna trendförändring. Sociala faktorer inkluderar förändringar i nivåer av brottslighet, demografi och levnadsstandard för amerikaner. Å andra sidan inkluderar politiska influenser policyer för utövande av personliga plikter för alla amerikaner enligt nuvarande statliga eller lokala myndigheter. Diagram som jämför antalet medborgare som stöder vapenkontroll och de som är emot det.


Med tillstånd av Pew Research Center Kostnaden för statliga och federala regeringar har också varit en påverkande faktor i frågan om vapenkontroll. Motståndare till vapenkontroll hävdar att flytten är ett slösaktigt beslut som redan har kostat nationen mer än tillräckligt med resurser. org, har regeringen spenderat detta nyttiga belopp genom projekt som Brady Center, Coalition to Stop. Dessa projekt ägnade dessa resurser åt att skapa medvetenhet och kampanjer för övergången till kontroll av vapenägande. Motståndare till vapenkontroll hävdar att kontroll av vapeninnehav inte är en praktisk lösning på brott och vapenrelaterat våld. Istället hävdar denna grupp att polisen har i uppdrag att minska brottsligheten Lott, motståndarna till vapenkontroll förknippar också vapenbrott med svag ägarpolicy, vilket innebär att den nuvarande lagen inte säkerställer att endast de kvalificerade individerna får befogenhet att äga en pistol.


På grund av denna svaga och dåligt samordnade vapentillstånd fortsätter fler kriminella att äga fler vapen. Därför skulle en begränsning av vapenäganderätten inte vara en fungerande lösning och därför finns det inget behov av att kontrollera vapenägandet Wuest, förespråkare för vapenkontroll består huvudsakligen av mänskliga aktivister, icke-statliga organisationer och religiösa grupper. Enligt denna grupp var idén som skaparna av det andra tillägget hade inte full äganderätt utan snarare kontrollerade friheter. Därför skapade dessa tidiga lagstiftare ett land där folket hade lika rättigheter, och de hade ansvaret för att skydda landet och deras egendom från både lokala och utländska fiender. Förespråkare för vapenkontroll hävdar att amerikanska brottsbekämpare misstolkade vapenägandefriheten så att alla människor hade oåterkalleliga exklusiva rättigheter i frågan om vapenägande.


Därför hävdar förespråkarna att den amerikanska konstitutionen skyddar kriminella vapenägare. Andra förespråkare av vapenkontroll argumenterar om effekten av flytten för att minska risken för samhället, särskilt hushållen med vapen. Center for Disease Control CDC genomförde en sådan kampanj där det främjade en förändring av vapenäganderätten eftersom de ökade risken i hemmet. Enligt dessa studieresultat var det mer sannolikt att hushållen som hade vapen hade minst en medlem med ett vapenrelaterat brottsregister. Båda sidor vill stoppa problemet med vapenvåld, men att skydda vapenrättigheterna är det enda sättet att verkligen garantera allmän säkerhet.


Vapenkontroll kommer inte att kunna stoppa användningen av vapen, och det kommer att sätta medborgarna i en orättvis situation där de inte kan skydda sig själva. Om vapen var ur bilden skulle generaliseringen av dessa människor inte vara ett problem. Men hon tror inte på att regeringen gör ett adekvat jobb med att kontrollera vapnen i USA, istället vill hon ha ett totalt förbud eftersom det verkar vara de enda logiska lösningarna på skjutningarna i USA. Dessutom anser Bovy att frågan är för komplicerad för att bara sätta ett förbud mot vissa vapen. Om folk fortfarande får... Vapenkontroll har blivit ett mycket stort problem för människor i USA, med alla resonemang om varför regeringen sätter hårdare lagar på vapen.


Vissa människor har gjort dåliga val med vapen och det har fått regeringen att börja fundera på hur de kan ta sig dit det finns mer kontroll över vapen utan att behöva ta bort vapen helt. Även om vissa människor anser att vapen ska försvinna helt och vissa anser att det inte ska finnas någon som helst vapenkontroll. Det andra ändringsförslaget hindrar regeringen från att helt ta bort vapen eftersom människor har rätt att bära vapen. Som ett rikstäckande samhälle visade skolskjutningarna som Sandy Hook och Virginia Tech-massakern oss vad som kan hända när vem som helst har förmågan att få tag på vapen. Liberaler vill att vapenrättigheterna ska tas bort, medan de flesta konservativa...


Din normala medborgare har inga droger, men dåliga människor har det. Om vapen tas bort är det bara de goda människorna som inte har dem. Ronald Cruise. Vapenkontrolllagen följs inte av vissa medborgare, därför läggs fler regler till lagen för vapenkontroll en bra bakgrundskontroll kommer att hålla vapnen borta från människor som inte borde ha dem för att förhindra brottslingar, knarkhandlare, inhemska missbrukare, och psykiskt sjuka från att bära pistolen. Därför bör människor som inte följer denna lag drabbas av konsekvenser, till exempel tid i fängelse eller att polisen tar vapenlicens från vapeninnehavaren. Gun Control: Finns det en sådan sak? Vapen och vapenkontroll har alltid varit ett ämne som delar upp vårt land i grupper av motsatta åsikter i frågan. Många amerikaner känner att strängare vapenlagar och regler för försäljning av vapen kommer att minska mängden vapenvåld.


Medan andra tror skulle sådana lagar och förordningar vara ett brott mot deras andra ändringsrätt att bära vapen. I enkelhet, jag tror inte att alla vapen bör förbjudas. Behöver vi mer vapenkontroll? Vapenanvändning är redan så vanligt att borttagning av dem skulle ha en dålig effekt på befolkningen och kan orsaka upprördhet, protester och mer. Vissa familjer använder sina vapen för att få mat. Andra använder dem som skydd. Så även om regeringen ville ta bort vapen, kommer folk att protestera mot det faktum att de använder sina vapen för användbara, icke-våldsändamål. Alla använder inte sina vapen för att försöka skada människor. Dold bära är en lag som har varit kontroversiell i flera decennier. En majoritet av människor säger att det kränker deras rättigheter att inte kunna bära ett vapen.


Andra säger att de inte känner sig säkra när det finns vapen i närheten och kan orsaka mer skada än nytta. Användningen av dolda och bärande vapen kan minska antalet masskjutningar genom att brottslingar inte vill begå brotten eftersom de som är beväpnade skulle kunna försvara sig själva. För att förstå dolda och bära måste människor förstå vad vapenkontroll egentligen är. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards.

No comments:

Post a Comment